Frakt og retur

Angrerett ( return policy )

Du kan, uten å oppgi noen grunn, trekke bestillingen, fra datoen for mottak av ordrebekreftelse inntil 14 dager fra mottak av produktet. Slik tilbaketrekning skal skje i skriftlig form (f.eks brev, faks eller e-post), og for å overholde fristen er det tilstrekkelig å sende tilbakestrekkingvarsel til Taide Sport på adresse eller e-post.

Taide Sport

Bekkeveien 204, 3173 Vear

E-Post: frank@gewo.no

Tlf.: 99 88 61 54

Retur frakt betales av kjøper

Dine rettigheter til å trekke bestillingen kan frafalle hvis du ikke har tatt tilstrekkelige skritt for å sikre at du er i stand til å returnere produktet i vesentlig samme stand som opprinnelig stand. For at angreretten skal gjelde må produktet være ubrukt og leveres tilbake i sin originalforpakning i uskadet stand. Dette gjelder ikke hvis tilstanden til produktet er forverret som følge av forhold som ikke skyldes deg selv. I alle tilfelle, vil vi alltid anbefale at du tar tilstrekkelige og rimelige tiltak for å opprettholde tilstanden til produktet, og at du ser til at produktet leveres trygt tilbake til oss.

Angreretten gjelder ikke dersom produktet er forseglet og forseglingen er brutt.

Skadet eller defekt produkt

Eventuelle skader på produktene under forsendelse eller påståtte defekter angående produktet skal umiddelbart meldes til Taidesport på adresse eller e-post.

Transportskade eller mangler

OBS! Husk å inspisere vare ved levering! Reklamasjonsretten overfør fraktselskapet utløper hvis varene er mottatt og ingenting er notert på fraktbrevet utgår etter 6 dager.

Oppdager du en skade på emballasjen eller produktet ved levering ønsker vi at du gjør følgende:

1. Anmerke skaden på sjåførens håndterminal/fraktbrev

2. Ta vare på originalemballasjen på produktet,

3. Ta bilde av skaden,

4. Send bildet og en beskrivelse på e-post: frank@gewo.no

Andre klager eller åpenbare mangler på produktet skal varsles innen tretti (30) dager etter mottak av produktet.

Hvis kravet er gyldig, kan du i samsvar med Lov om Forbrukerkjøp be om retting av feilen.

Hvis vi ikke klarer å rette feilen på produktet, kan du velge å kansellere bestillingen eller å be om reduksjon av prisen.

For eventuelle spørsmål eller kommentarer vedrørende vilkårene, varsel om uttak, kanselleringer, retur og refusjon, vennligst kontakt:

Taide Sport

Bekkeveien 204, 3173 Vear

E-Post: frank@gewo.no

Tlf.: 99 88 61 54