Kontakt oss

Kontakt oss


  Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

  Om oss


  Frank Martiniussen – mer enn 30 års bordtenniserfaring

  Velkommen til taidesport.no! Vi er en liten familebedrift som leverer bordtennisutstyr og annet sportsutstyr til alle. Jeg er både spiller og trener med lang bakgrunn hvor det kan nevnes at jeg i mer enn 15 år hadde mine egne treningsleiere i bordtennis. Vi holder til 7 km fra Tønsberg sentrum, hvor dere er hjertelig velkomne til å besøke vårt bordtennislager. Adressen er Bekkeveien 204, 3173 Vear. Vi er som regel tilgjengelig til alle døgnets tider. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

  Våre hovedmerker er GEWO, YINHE, CORNILLEAU, STIGA og YT-robot. I tillegg har vi også produkter i fra flere andre leverandører.

  Vi er også stolte over at vår leverandør GEWO er blitt valgt ut som offisiell leverandør til “Word Veteran Championships 2020” i Bordeaux 8.- til 14. juni 2020. Det skal spilles på mer en 250 GEWO-bordtennisbord og mer enn 5 km med GEWO-barrikader. VM-Ballen Gewo Ultra SLP xxx seamless-bordtennisball er allerede på vårt lager.

  Vi er også stolte av å presentere YINHE som er en av de tre største produsentene i Kina, som også produserer forskjellig utstyr for mange andre merker.


  Kontaktinformasjon

  Adresse

  Bekkeveien 204, 3173 Vear

  Åpningstider

  Man – Fre / 08.00 – 16.00

  Problemer eller tips til nettbutikken?